Een warme lunch inclusief een gezellig en inspirerend verhaal voor €10,- p.p.

Aankomende zondag, 10 oktober, ben ik jarig en daarom heb ik een leuke aanbieding samengesteld. Ik serveer gedurende de maand oktober voor jou en minimaal 10 collega's een gezonde warme lunch voor €10,- per persoon inclusief een gezellig en inspirerend verhaal over de klantbeleving.

Mijn hobby en mijn passie zijn koken en het vertellen van mijn verhaal over de klantbeleving. Mijn specialiteit is het bereiden van nasi voor grote groepen.
Recensies? Vraag het mijn vrienden. Wat is er leuker als je dit kan combineren?

's Ochtends vroeg sta ik in de keuken om als het lunchtijd is, bij jouw bedrijf te zijn om de verse nasi op te warmen (geen magnetron!) en te serveren.En tijdens het eten vertel ik jou en je collega's mijn verhaal over de klantbeleving.

Als jij met al je collega's verse huisgemaakte nasi tijdens de lunch geserveerd wilt krijgen en mijn verhaal over de klantbeleving wilt horen, dan kan dat deze oktober voor maar €10,- exclusief btw, per persoon.

WALTER KOOKT_5
WALTER KOOKT_4

"Een gezellig verhaal in 20 minuten".

Het verhaal is ontstaan door interviews met zowel mannelijke als vrouwelijke lezers van mijn boek.De titel van het boek is Mannen zijn Hufters, met 51 irritaties van vrouwen over mannen.Door deze interviews ben ik mensen beter gaan begrijpen, want zij vertellen elkaar, jou en mij veelal niet de hele waarheid.
Maar er is een oplossing! Dat vertel ik je tijdens de lunch...

Mijn voorstel

Als jij met minimaal 10 collega's bij jouw bedrijf een gezonde warme lunch geserveerd wilt krijgen en een gezellig verhaal wilt horen dan is de aanbieding als volgt: Nasi €10,- per persoon in Eindhoven en buiten Eindhoven + €0.20/km.
Extra optie voor sambal + kroepoek is €1,- per persoon en er is één verzamelfactuur. Prijzen zijn exclusief 21% btw.


Zijn er nog meer voorwaarden of zaken om rekening mee te houden?

Jij zorgt voor de borden, het bestek, de tafels, de stoelen, helpt bij het uitserveren, zorgt voor de drank en doet de afwas.


Concreet

Wil jij gebruik maken van dit voorstel en krijg ik tijdens de lunch gedurende 20 minuten 't podium dan hebben wij een deal!

Ik garandeer jou en je collega's goed gevulde borden en een gezellig verhaal.

Wil jij direct een lunch reserveren? Bel 06 533 804 50.
Graag verneem ik van je een gewenste datum + tijdstip, het aantal personen en de locatie. Deze gegevens graag mailen naar info@walterstaals.nl.


Betalingsvoorwaarden:

De betaling dient in zijn geheel 2 dagen vooraf de lunch, zijn overgemaakt.
Facturering gebeurt na schriftelijke opdracht (mail).


Ingrediënten:

De nasi bestaat uit zilvervliesrijst, taugé, champignons, rode paprika, prei, rode ui, witte kool, winter wortel, sperziebonen, doperwten, rode peper, enkele kruiden en kip.
De verhoudingen van de groenten, het vlees (kip) en welke kruiden is een geheim recept.

Meer informatie over mezelf is te vinden op de homepage van deze website.

Met vriendelijke groet,
Walter Staals 

 

INGREDIENTEN_3