“Social media, kan ik hier iets mee?”

“Social media, kan ik hier iets mee?”

Iedere ondernemer wordt vandaag de dag geconfronteerd met social media. Veel bedrijven posten regelmatig berichten en/of afbeeldingen, maar zien daar weinig voor terug. Er leven tal van vragen en onzekerheden door het gemis aan ervaring. Niet elk bedrijf heeft een gedreven full time kracht op dit terrein of kan zich die veroorloven. Wat zoal speelt:

Levert social media voor mijn bedrijf echt iets op en is dit meetbaar?
Moet ik er doorgaan op de ingeslagen weg?
Hoe houd ik wat ik doe op social media ook op de langere termijn interessant?

Moet ik iemand van mijn bedrijf op cursus sturen?
Wat voor doelstelling kan ik aan mijn social media-inspanningen verbinden?

Alleen naamsbekendheid, of is er meer?

Eigenlijk doen we alles op gevoel en hebben we geen strategie. Wie zet die voor mij uit?

Ik ben uw sparringpartner!

Voor een vrijblijvend gesprek of passend advies klik hier

© 2018 Walter Staals - Bedrijven weer succesvol maken!